Het Algemeen Bestuur heeft met veel verdriet kennis genomen van het bericht dat Adriaan de Buck op 21 december is overleden. Adriaan was van december 2019 tot en met de onvergetelijke ledenvergadering in augustus 2022 lid van het Algemeen Bestuur waarvan enkele jaren als voorzitter.

Adriaan kende daarnaast een rijk voetbalverleden op onze club en was de laatste jaren verbonden aan onze Klassieke Veteranen.
Het overlijden van Adriaan dompelt onze club in diepe rouw. Onze eerste gedachten zijn natuurlijk bij Margot, Bram, Jolein en Jip. Laten wij hen bijstaan in deze donkere tijd en hun de warmte bieden die onze club past.

Jacco Visser Voorzitter

- Het bestuur van HBS Craeyenhout -

Laat uw deelneming of mooie herinnering achter voor de nabestaanden van Adriaan en iedereen die dat lezen wil.

Schrijf een bericht

Beste geliefden van Adriaan,

Het is vreselijk verdrietig dat Adriaan er niet meer is. Ik denk met warme gevoelens aan hem terug. Adriaan heeft heel veel betekend voor onze sportstad. Hij was zo trots op het mooie HBS Craeyenhout!

We hebben veel contact gehad tijdens de moeilijke coronaperiode. Hij bleef altijd optimistisch.

Den Haag verliest een gedreven bestuurder, de vereniging een groot inspirator en zijn gezin een lieve echtgenoot en vader. Wat zullen we hem missen! In het bijzonder jullie, Margot, Bram, Jolein en Jip.

We denken aan jullie en wensen jullie heel veel sterkte met dit grote verlies. Ik wens jullie toe dat de mooie herinneringen aan een mooie man jullie troost geeft.

Hartelijke groet,

- Hilbert Bredemeijer -

Lieve Aad,
Rust zacht en bedankt voor al het moois dat je hebt gegeven.
Margot, Bram, Jolein en Jip, heel veel sterkte!

- Gerald -

Lieve Adriaan, ik hoop dat mijn klavertje-4 jou wat extra tijd gegeven heeft. Rust zacht.

- Wia -

Rust zacht bikkel !

- Nick -

Lieve familie, ik wens jullie heel veel sterkte. De mooie herinneringen helpen zeker in het blijvend herinneren aan deze prachtige man. Rust zacht Aad.

- Jean -

Met verdriet hebben wij als Hoofdbestuur van de Koninklijke HC&VV kennis genomen van het bericht dat Adriaan de Buck op 21 december is overleden.

Als club delen wij een lang verleden met HBS, onze gedachten zijn zodoende bij zijn familie, vrienden en naasten, maar ook bij de gehele club bij dit grote verlies

Namens het Hoofdbestuur van de Koninklijke HC&VV

- Zev Davidson - Voorzitter -

Lieve familie van Adriaan, HBS’ers,
Wat een schok, vandaag bereikte mij het bericht over Adriaan’s overlijden. Vanuit onze Koninklijke HFC heb ik twee seizoenen intensief samengewerkt met voorzitter Visser en met Adriaan. Indertijd om kolderieke KNVB-plannen terug te draaien. Gelukkig lukte dat indertijd. We waren verontwaardigd, maar gewapend met argumenten en humor en natuurlijk met Adriaan bereikten we ons doel. Een schok om te horen dat zijn gezin Adriaan nu kwijt is. Zowel zijn gezin als ook HBS’ers wens ik veel sterkte met het verwerken van dit verlies.
Ook in mijn team van de Klassieke Veteranen van onze HFC is dit bericht gedeeld en ook daar zijn de reacties die van ongeloof. Ook de Klassieke Veteranen van de Koninklijke HFC betuigen hun oprechte deelneming.

- Gert-Jan Pruijn -

Beste Adriaan,

in de jeugd bij HBS om het jaar samen met je gespeeld. Ruim dertig jaar later ontmoetten we elkaar weer twee keer per jaar bij de Klassieke Veteranen titanen strijd tussen HBS en AFC.  Jij als aanvaller ik als verdediger.  Het was fijn je weer te zien. Je was een fantastische, optimistische warme man. 

Ik wens je famile, vrienden en heel HBS veel kracht en sterkte toe in deze hele moeilijke tijd.

Rust zacht Adriaan.

Mede namens de Klassieke Veteranen van AFC,

- Marius -

Geachte nabestaanden,
Bestuursleden van vv Westlandia hebben een warme herinnering aan Adriaan Buck. Een gedreven persoonlijkheid die met intelligentie en humor leiding gaf aan onze mooie buur HBS. Memorabel was zijn optreden als leidsman van de “Bende van veertien”. Dat waren 14 grote amateurclubs die optrokken tegen de KNVB en met succes dankzij Adriaan.
Wij wensen jullie, de nabestaanden van Adriaan, veel sterkte toe in het dragen van dit grote verlies.

- Nico - Bestuur Westlandia -

Gecondoleerd en heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Adriaan was een geweldige collega en teamgenoot in HBS 3.

- Stefan van der Laan -

Volgende pagina's ‹ First  < 2 3 4 5 6 >  Last ›