Het Algemeen Bestuur heeft met veel verdriet kennis genomen van het bericht dat Adriaan de Buck op 21 december is overleden. Adriaan was van december 2019 tot en met de onvergetelijke ledenvergadering in augustus 2022 lid van het Algemeen Bestuur waarvan enkele jaren als voorzitter.

Adriaan kende daarnaast een rijk voetbalverleden op onze club en was de laatste jaren verbonden aan onze Klassieke Veteranen.
Het overlijden van Adriaan dompelt onze club in diepe rouw. Onze eerste gedachten zijn natuurlijk bij Margot, Bram, Jolein en Jip. Laten wij hen bijstaan in deze donkere tijd en hun de warmte bieden die onze club past.

Jacco Visser Voorzitter

- Het bestuur van HBS Craeyenhout -

Laat uw deelneming of mooie herinnering achter voor de nabestaanden van Adriaan en iedereen die dat lezen wil.

Schrijf een bericht

Lieve Margot en kinderen,

Gecondoleerd met het overlijden van jullie fantastische man en vader. Adriaan was een hele fijne, betrokken en beminnelijke kantoorgenoot van mij bij Pels Rijcken. Met zijn geweldig gevoel voor humor en gevoel voor verhoudingen kon hij zich bij een ieder snel geliefd maken. Hij zal
enorm
gemist worden.

Heel veel
sterkte en liefs,

- Nicoline de Smit -

Condoleert met het verlies en heel veel sterkte 😓

- Joshua Roos -

Lieve Aadje,
Ik heb jou met name beter leren kennen ten tijde van de samenstelling en invoering van de nieuwe clubkledingvoor onze afdelingen.
We waren het soms niet met elkaar eens, maar hadden altijd respect voor elkaars mening, wetende dat het clubbelang voor beiden voorop stond.
Jij belde regelmatig nog laat in de avond om de status van het proces uitgebreid te bespreken. Het uiteindelijke besluit om het toch anders aan te werd mede door jouw inbreng ingegeven.
Aadje, ik denk met veel plezier terug aan de mooie momenten die wij tijdens deze samenwerking hebben beleefd.
Rust zacht.

- JB -

Wat was je bijzonder Aad, iemand die de kwaliteit had om de grootste tegenstelling terug te brengen tot de kern, waar je nooit oneens mee kon zijn.

Wat was je vooruitstrevend en hebben we bijzondere open gesprekken gevoerd om zo het beste voor onze verenigingen te bewerkstelligen.
“De Haagsche drie” was weer herboren, zover dat überhaupt nodig was. Wij zijn het Aad op z`n minst verplicht om als grote Haagsche drie de gekozen lijn door te trekken.

Je wist altijd de positieve punten te zoeken in best wel lastige vraagstukken en zocht naar oplossingen waar iedereen zijn steentje moest bijdragen. Je hebt er mede voor gezorgd dat de (gezonde) rivaliteit die er binnen de lijnen is aan de bestuurstafel direct was verdwenen.

Aad, je was zo’n enorm prettig, oprecht en goed mens. Wij zullen je enorm gaan missen!

Wens iedereen, en dan in het bijzonder z’n directe nabestaanden enorm veel sterkte toe met dit grote verlies.

- Jeroen Smits -

Gecondoleerd en veel sterkte met dit verlies.

- Rasool -

Lieve Margot, Bram, Jolein en Jip,
Gecondoleerd met het overlijden van Adriaan. Ik wens jullie veel sterkte toe om het immense gemis te verwerken. Ik blijf Adriaan herinneren als een fijn, open en respectvol mens. Liefs

- Margreet Verbeek -

Wat een verdrietig bericht.
Het was heel fijn om bij de afscheids ALV aanwezig te mogen zijn.
Gecondoleerd en heel veel sterkte

- Bart, Mechteld, Joppe, Julie en Roos Abbink -

Lieve Margot, Jolein, Bram en Jip
Gecondoleerd met het overlijden van Aad.  Aad zal altijd in onze herinnering blijven als HBSvriend, Top voorzitter en bovenal een hele aardige gozer.
Liefs,

- Ronald en Gabrielle -

Gecondoleerd en heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies

- Ben Velberg -

Wat een triest bericht. Een groot HBS’er is ons veel te vroeg ontvallen. Een enorm verlies voor de club en een onbeschrijflijk verlies voor de familie en vrienden. Rust zacht Aad. Wij wensen de nabestaanden heel veel sterkte.

- Familie Coster -

Volgende pagina's  < 1 2 3 4 >  Last ›