Het Algemeen Bestuur heeft met veel verdriet kennis genomen van het bericht dat Adriaan de Buck op 21 december is overleden. Adriaan was van december 2019 tot en met de onvergetelijke ledenvergadering in augustus 2022 lid van het Algemeen Bestuur waarvan enkele jaren als voorzitter.

Adriaan kende daarnaast een rijk voetbalverleden op onze club en was de laatste jaren verbonden aan onze Klassieke Veteranen.
Het overlijden van Adriaan dompelt onze club in diepe rouw. Onze eerste gedachten zijn natuurlijk bij Margot, Bram, Jolein en Jip. Laten wij hen bijstaan in deze donkere tijd en hun de warmte bieden die onze club past.

Jacco Visser Voorzitter

- Het bestuur van HBS Craeyenhout -

Laat uw deelneming of mooie herinnering achter voor de nabestaanden van Adriaan en iedereen die dat lezen wil.

Schrijf een bericht

Hoewel ik Adriaan niet persoonlijk kende, wist ik heel goed wie hij was en wat hij voor onze club betekende. Het nieuws over zijn ziekte volgde ik via mijn zoon Erwin. Zijn indrukwekkende afscheid tijdens de ALV heeft mij ontroerd. Heel verdrietig dat zijn nog jonge gezin hem zo vroeg al moet missen.
Ik wens zijn familie alle sterkte bij dit verlies.

- Bert Toet -

Op het laatste moment toen ik je een bericht stuurde, antwoordde je gelijk met Chong Li.  Iets van ruim 25 jaar geleden wat alleen wij begrepen en wist je me gelijk aan het lachen te maken . Aad, bedankt dat je mijn jeugdleider bent geweest, bedankt dat ik een paar jaartjes met je heb mogen voertballen in één team en bedankt dat ik je ooit heb leren kennen. Heel veel sterkte voor de familie en naaste . Rust zacht mijn vriend.

- Merrill Tjin -

Lieve Aad,
Ik denk met plezier terug aan jou eerste jaren in de hoofdmacht en ben je dankbaar voor al die andere kwaliteiten die je ons hebt voorgeschoteld.
Lieve Margot, Bram, Jolein en Jip,
Ik wens jullie sterkte met dit grote verlies.

- Wouter Noske -

Adriaan heb ik helaas maar zeer kort gekend en wel sinds de presentatie van de biografie van mijn vader Harry Dénis in augustus 2021.
Hij hield een warme en humorvolle toespraak en tijdens een later gesprek leerde ik hem ook kennen als een bijzonder aardig mens, ook de woorden die hij toen in mijn exemplaar van de biografie schreef getuigden hiervan.
Had tijdens zijn ziekte kort daarna nog contact met hem via email en hij bleef optimistisch ondanks zijn zeer moeilijke strijd welke hij tenslotte verloor.
Ik weet dat zo’n type mens door allen die hem gekend hebben zeer zal worden gemist.
Wens zijn gezin en alle HBS-leden veel sterkte in de komende moeilijke tijd.

- Rob Dénis -

Hoewel maar twee jaar denk ik met veel plezier terug aan onze samenwerking binnen het Algemeen Bestuur. Ik heb toen Aad van nabij goed leren kennen. Altijd in een goed humeur, oplossingsgericht en een luisterend oor.
Een enorm verlies voor onze vereniging. Sterkte wil ik de familie wensen. Aad zal altijd in mijn gedachten blijven.

- Chris Lieshout -

Met veel plezier stonden we met jou, Aad, langs de lijn naar onze zonen te kijken. Altijd gezellig. Altijd relaxed. En vol bewondering voor wat jij voor de club deed, met ambitie en aandacht voor iedereen.

Margot, Bram, Jolein en Jip, veel sterkte met het verlies van Aad!

- Robert & Angela -

Lieve Aad,

Jij kleurde de wereld net een beetje mooier.

Wij zullen jouw humor, oprechtheid, speeches en warmte missen.

Rust zacht 🤍

- Milan en Catharina -

Met respect heb ik je ziektebed van een afstandje gevolgd, als OW-er en als oud Kraai. R.I.P. man en sterkte voor Margot, kids, familie en U!

- Mark van Heijningen -

Lieve Aad,
In mijn tuin zit een kraai, Ik denk dat jij het bent, je kijkt, je knikt, je vliegt, cirkelt nog één keer rond. Vaarwel mooie man.

Liefs

- Rein -

Bij Aadje (kleedkamernaam bij BSC Unisson) denk ik aan de veel scorende spits in ons team met een geweldige timing en richtingsgevoel. Mooie kopgoals maakte je. We vonden elkaar goed in het veld. Jij in de spits en ik van links.
In de kleedkamer was het vnl Koot en Bie oneliners die langs kwamen en je was onderdeel van het ’ Wonder van Vorden’.
Van 4-0 naar 4-5. Je was een echte strijder die nu helaas te vroeg daarmee moest stoppen. Rust zacht en ik zeg nog één keer ” Shit, sorry!”

- Robert Zoetman -

Volgende pagina's  < 1 2 3 4 5 >  Last ›