Het Algemeen Bestuur heeft met veel verdriet kennis genomen van het bericht dat Adriaan de Buck op 21 december is overleden. Adriaan was van december 2019 tot en met de onvergetelijke ledenvergadering in augustus 2022 lid van het Algemeen Bestuur waarvan enkele jaren als voorzitter.

Adriaan kende daarnaast een rijk voetbalverleden op onze club en was de laatste jaren verbonden aan onze Klassieke Veteranen.
Het overlijden van Adriaan dompelt onze club in diepe rouw. Onze eerste gedachten zijn natuurlijk bij Margot, Bram, Jolein en Jip. Laten wij hen bijstaan in deze donkere tijd en hun de warmte bieden die onze club past.

Jacco Visser Voorzitter

- Het bestuur van HBS Craeyenhout -

Laat uw deelneming of mooie herinnering achter voor de nabestaanden van Adriaan en iedereen die dat lezen wil.

Schrijf een bericht

Inspirerend, vol humor, warm en altijd geinteresseerd. Een prachtig voorbeeld voor ons, de club en iedereen om hem heen. Vanaf zijn openingsspeech als Algemeen Voorzitter wist je ons hart te veroveren. Tranen staan in mijn ogen als ik denk aan ons laatste contact!
Dank voor alles en we zullen je niet vergeten!
Rust zacht lieve Aad!

- Jim & Jasper Roberti -

Aan zien komen, maar toch volkomen verpletterd. Wat een heerlijk persoon was jij toch. In gedachte zal jij altijd bij mij blijven. Ik wens de familie heel veel kracht en liefs toe.
Dag lieve man x

- Alexander -

Lieve Aad,
Je laatste speech als Algemeen Voorzitter was, zoals vertrouwd, briljant met een heerlijke dosis humor en taaltechnisch ijzersterk. Met de prachtige foto’s erbij zal het een onvergetelijk moment voor mij zijn. Je was een inspirator en kwam als AV niet alleen op de radar wanneer zaken wat bijsturing nodig hadden, maar je was er ook wanneer daar geen directe aanleiding voor was. Je toonde altijd oprechte interesse, stelde vragen en luisterde dan ook echt.
Ik ben dankbaar dat ik je heb mogen kennen en je bent in vele opzichten een voorbeeld geweest. Rust zacht Aad.

- Stephan -

Rust zacht, lieve Adriaan. Fijn je gekend te hebben.

- Hans en Madelon Weurman -

Rust zacht prachtige kerel!

- Ronald -

Lieve Margot, Bram, Jip en Jolein.
Ik wens jullie heel veel sterkte in deze hele moeilijke tijd. Lieve Aad, bedankt voor de mooie gesprekken langs de lijn. We zullen je ontzettend missen.

- Maaike van der Wijk -

Rust zacht lieve Aad. Jouw laatste optreden op de ALV was onvergetelijk en inspirerend. Veel sterkte aan jouw gezin, verdere familie en vrienden.

- Gerard -

Rust zacht lieve Aad. Dank voor het mogelijk maken van meisjesvoetbal bij HBS. Veel sterkte en kracht gewenst voor je mooie gezin.

- Hayat -

Rust zacht lieve Aad, we gaan je missen.

- Tycho -

Kreeg via mijn dochter te horen van het overlijden. Wat hebben we genoten van de tennispartijen! Mido en Nadal Homan met jullie zonen. Zo leuk! En dan ook met elkaar lekker nagenieten! Een verlies veel te vroeg! Heel veel sterkte namens mij en de kinderen❤️

- Marcel -

Volgende pagina's ‹ First  < 3 4 5 6 7 >  Last ›