Het Algemeen Bestuur heeft met veel verdriet kennis genomen van het bericht dat Adriaan de Buck op 21 december is overleden. Adriaan was van december 2019 tot en met de onvergetelijke ledenvergadering in augustus 2022 lid van het Algemeen Bestuur waarvan enkele jaren als voorzitter.

Adriaan kende daarnaast een rijk voetbalverleden op onze club en was de laatste jaren verbonden aan onze Klassieke Veteranen.
Het overlijden van Adriaan dompelt onze club in diepe rouw. Onze eerste gedachten zijn natuurlijk bij Margot, Bram, Jolein en Jip. Laten wij hen bijstaan in deze donkere tijd en hun de warmte bieden die onze club past.

Jacco Visser Voorzitter

- Het bestuur van HBS Craeyenhout -

Laat uw deelneming of mooie herinnering achter voor de nabestaanden van Adriaan en iedereen die dat lezen wil.

Schrijf een bericht

Gecondoleerd, en sterkte toegewenst aan alle familieleden en nabestaanden, Knubbe

- marco backers -

Lief Aadje,
Ik zie je nog zo staan op het podium met een geweldige playback act als 17-jarige. Careless Whisper van George Michael. En je won! Wat hebben we als klas altijd met en om jou gelachen. Zo geestig, relaxed, warm. Iedereen was dol op jou. Zelfs de leerkrachten konden niet boos op je zijn, terwijl je bepaald geen braverik was!
Wat zullen Margot en jullie kinderen jou gaan missen. Wat een zware tijd gaan zij tegemoet. Gelukkig hebben ze elkaar en duizenden mooie herinneringen. Dat zijn de kostbaarste schatten die jij ze achterlaat. Je kijkt vast mee en waakt over hen vanaf jouw wolkje, met de kenmerkende lieve, geamuseerde glimlach. Dag Aad. De wereld is een prachtmens armer. Jij deed ertoe. Je hebt een oneerlijk lot toebedeeld gekregen. Eeuwig zonde. Rust zacht. 💫
💓 liefs, ook namens Willem

- Marjet Offerhaus -

Wat een treurig bericht!! Heel veel sterkte voor familie en vrienden! 😢🙏

- Joost de Leeuw -

Wat een verdrietig bericht, heel veel sterkte de komende tijden.

- Ad Vermolen -

Gecondoleerd. Heel veel sterkte voor de familie

- Fedde de Brabander -

Ik kende Adriaan als een geduchte links back waar ik met regelmaat tijdens de klassieke vets en drieluik tegenover stond. Een vriendelijke en hartelijke man. Maakte altijd graag een praatje over met name de tennispark Hanenburg periode waar hij toentertijd nog les van mijn vader kreeg. Ik wens de familie veel sterkte in deze donkere dagen.

- Bennie Oosterwijk -

De kortste dag van het jaar en daarmee de langste nacht… wat zullen jullie verdrietig zijn en hem (gaan) missen. Heel veel liefs en sterkte in alle moeilijke dagen en lange nachten die nog gaan komen. En heel veel warmte op de dagen waarin de mooie herinneringen de zon laten schijnen. ♥️

- Mariëlle Vos -

Het onvermijdelijke is gebeurd. Niet minder verdrietig daardoor. Aad was de taaiste Kraai die ik ken. En Kraaien kunnen taai zijn. Op het veld en daarbuiten. Diep onder indruk van hoe hij en zijn gezin met zijn ziekte zijn omgegaan. En jullie als vereniging. Alles zo waardig en betekenisvol. Heb ooit ergens in een roman gelezen dat kraaien heel goed kunnen rouwen. In dit geval rouwt Quick met jullie mee. Warme Hanengroet.

- Willem -

Gecondoleerd, heel veel sterkte de komende tijd.

- Xander -

Gecondoleerd met dit enorme verlies en heel veel sterkte. Een mooi mens is heengegaan op veel te jonge leeftijd.

- Marcel -

Volgende pagina's ‹ First  < 6 7 8 9 >