Het Algemeen Bestuur heeft met veel verdriet kennis genomen van het bericht dat Adriaan de Buck op 21 december is overleden. Adriaan was van december 2019 tot en met de onvergetelijke ledenvergadering in augustus 2022 lid van het Algemeen Bestuur waarvan enkele jaren als voorzitter.

Adriaan kende daarnaast een rijk voetbalverleden op onze club en was de laatste jaren verbonden aan onze Klassieke Veteranen.
Het overlijden van Adriaan dompelt onze club in diepe rouw. Onze eerste gedachten zijn natuurlijk bij Margot, Bram, Jolein en Jip. Laten wij hen bijstaan in deze donkere tijd en hun de warmte bieden die onze club past.

Jacco Visser Voorzitter

- Het bestuur van HBS Craeyenhout -

Laat uw deelneming of mooie herinnering achter voor de nabestaanden van Adriaan en iedereen die dat lezen wil.

Schrijf een bericht

Rust zacht, lieve, slimme, ontwapenende Aad. Je was voor mij mijn eerste leider bij de F-jes, de heerlijke rommelspits van het eerste, een kundige voorzitter, maar bovenal een geweldige vent. We gaan je verschrikkelijk missen.

- Vincent -

Dank voor alles Aad! Heel veel sterkte aan gezin, familie en vrienden.

- Ferry -

Adriaan,
jouw gedachtenis zal altijd blijven
te vroeg ben je van ons heengegaan
de kraaien zijn je dankbaar
voor alles wat je hebt gedaan

rust zacht.

- Rob van der Kaaij -

Lieve Adriaan, Je laatste toespraak op de ALV zullen we nooit vergeten. Hoe inspirerend en krachtig was die. Ik leerde je vooral indirect kennen, via mijn vriendin en jouw zus en via Godfried die mentor was van jouw zoon. Ik kreeg van hen het beeld van een ideale vader, familieman en voetballiefhebber. Wat dat laatste betreft viel jullie voorliefde voor Feyenoord in goede aarde, zeker ook omdat je zus fan was van een andere club.  Toen je eenmaal voorzitter van HBS was, leerde ik je ook persoonlijk kennen en kon ik het ideaalbeeld op basis van eigen ervaring staven. We zullen je enorm gaan missen. Heel veel sterkte voor Margot, Bram Jolein en Jip en voor alle anderen die jou na aan hun hart hebben liggen. En dat zijn er heel veel.

- Annemarie -

Alle geliefden en nabestaanden van Adriaan de Buck wens ik veel liefde en kracht.

Ik leerde Adriaan kennen tijdens de fietstocht die door de club georganiseerd werd in coronatijd. Bij De Sien dronken we een paar biertjes en ik dacht wat ongelooflijk fijn dat zo’n vriendelijke, geestige en geïnteresseerde man onze algemeen voorzitter is. Ondanks dat ik hem pas net kende, voelde ik een enorme verbinding met hem. Een verbinding die bestaat dankzij onze vereniging. Ik vind het ongelooflijk verdrietig dat de plannen van die energieke en ambitieuze Aad, vroegtijdig moesten stoppen. Ik wens iedereen veel sterkte met het omgaan met dit verlies.

- Merel -

Gecondoleerd en heel veel sterkte.

- Ekrem Kahya -

Lieve Adriaan,

Ik leerde je kennen als een lieve, charismatische en hele fijne collega. Daarnaast deelden wij dezelfde passie. Feyenoord!! Wij met z’n tweeën tegen de rest! Na jouw verhuizing hebben we altijd contact gehouden en hielden we elkaar op de hoogte.
Dit doet ontzettend veel pijn. Adriaan, rust zacht.

Ik wens Margo en de kinderen heel veel sterkte en kracht toe in deze zware tijd.

- Sacha -

Adriaan we hebben zo vaak het voetbalveld gedeeld, als pits kon je enorm tieren als er een kans gemist werd. Maar vaak heb je gescoord, ook buiten het veld waar je scoorde met vriendschap, vriendelijkheid en humor. Hoewel wij door de jaren ons eigen levenspad vonden ben ik je innemende persoonlijkheid nooit vergeten, denk vaak terug aan die mooie tijden. Het ga je goed kerel, old soldiers never die…

- Rene Pluijm -

Aad,  dank voor alle mooie herinneringen.  Ik wens je familie en naasten aankomende tijd veel sterkte,

- Angelo -

Wat een verdrietig nieuws. Gecondoleerd. Heel veel sterkte en kracht de komende tijd.
Debbie

- Debbie -

Volgende pagina's ‹ First  < 5 6 7 8 9 >